+31 30 2311799

De Digitale Vliegvisser 05

by x-hoogte· november 23, 2017· in · 0 comments
De Digitale Vliegvisser 05  De Digitale Vliegvisser verschijnt meerdere keren per jaar. Ook in dit nummer presenteren we een viertal fijne verhalen. Zo laat Marc Hardeman je zien wat hij al fietsend én vissend in IJsland meemaakt. Rudy van Duijnhoven neemt je mee naar het visrijke Møn en Hyppo Wanders doet verslag van een dagje zeebaarzen met Alex van Roon en Nick Mager. Tenslotte laten Peter Sikking en Jan Kamman zien dat je prima op snoek kunt vissen in de bebouwde kom.Het aardige is dat het blad niet alleen beschikbaar is voor VNV-leden. Iedere vliegvisser kan het blad downloaden als pdf of direct online bekijken.
Read More

Berenkuil website

by x-hoogte· november 16, 2017· in · 0 comments
  Berenkuil website   Responsive website met het complete beeld van alle vijvers, snel vindbaar via de homepage, het laatste nieuws, galleries met ouder materiaal, links, videogallery met de laatste beelden.
Read More

Ad Swier website

by x-hoogte· juli 21, 2016· in · 0 comments
  Ad Swier website   Responsive website met een compleet beeld van de kunstenaar, illustrator, schrijver, fotograaf, en vliegvisser Ad Swier. Overzicht van zijn schilderijen, cartoons, en fotografie. Tevens een aantal van zijn columns en van zijn Swierigkeiten, een column in het kwartaalblad van de Vereniging Nederlandse Vliegvissers.
Read More

flyfair website

by x-hoogte· februari 15, 2016· in · 0 comments
Flyfair website Responsive website met alle informatie over de komende Flyfair. Ditmaal op een voor de Fly Fair gloednieuwe locatie, namelijk bij Forellenvisvijvers De Berenkuil in Nijkerk. Een plek die centraal in Nederland gelegen is en die van alle kanten goed bereikbaar is. Overzichten van alle exposanten, binders, casters en workshops. Het complete programma, het flyfairterrein en aanmeldingsformulier voor de workshop.
Read More

De Digitale Vliegvisser 01

by x-hoogte· februari 14, 2016· in · 0 comments
De Digitale Vliegvisser 01  De eerste uitgave van De Digitale Vliegvisser oktober 2016. Inhoud:Winde op laag water, De Glomma, De singel voor de deur, MongoliëHet aardige is dat het blad niet alleen beschikbaar is voor VNV-leden. Iedere vliegvisser kan het blad downloaden als pdf of direct online bekijken.
Read More

Svfn app

by x-hoogte· januari 14, 2016· in · 0 comments
Applicatie ontwikkeld voor de mobiele telefoon voor de Samenwerkende Vakfotografen Nederland. Met een locatiefinder, alphabetisch overzicht, portfolio's en informatie over de svfn.
Read More

afflux website

by x-hoogte· januari 13, 2016· in · 0 comments
Responsive website afflux.com. Uitgebreid overzicht van het aanbod, inzicht in de opbouw van de woningen. Alle voordelen op een rij. Afflux is opgericht om aan te tonen dat luxe, comfort en duurzaamheid wel degelijk met elkaar te verenigen zijn. Je Afflux Greentop heeft dan ook allerlei duurzame aspecten. Om te beginnen is de energieprestatie bijzonder scherp: de zonnepanelen op het dak produceren voldoende energie om je huis onder normale omstandigheden te verwarmen en te ventileren.
Read More

VNV website

by x-hoogte· november 03, 2015· in · 0 comments
  VNV website   Uitgebreide website met VNV vliegenzoekmachine, Nieuws & Agenda, een webshop, talloze artikelen over binden & vliegvistechniek, uploadmogelijkheden voor reisverslagen, foto & video, speciale stekkenkaart met een overzicht van alle beschikbare stekken op de site. Tevens een inlogsysteem waarbij leden kunnen inloggen voor bepaalde extra's.
Read More