+31 30 2311799

PO-Raad congres 2017

by x-hoogte· november 23, 2017· in · 0 comments
PO-Raad congres 2017: Kleurrijk in onderwijs Het PO-Raad congres is bestemd voor iedereen die de sector primair onderwijs een warm hart toedraagt. Schoolbestuurders, -leiders, leraren, leidinggevenden van samenwerkingsverbanden en andere betrokkenen uit de sector; iedereen is welkom!
Read More
  Als in het kader van dwang en drang opvoedproblemen samengaan met een beperking bij het kind of de ouders, zijn specifieke kennis, attitudes en vaardigheden nodig. Wat werkt wel en wat werkt niet onder bepaalde omstandigheden? Het Expertisecentrum William Schrikker draagt actief bij aan het ontwikkelen, borgen en overdragen van kennis rondom deze problematiek.
Read More

Brochure Pleegzorg

by x-hoogte· november 23, 2017· in · 0 comments
  William Schrikker Pleegzorg (WSP) biedt pleegzorg specifiek voor kinderen met een (licht) verstandelijke beperking en/of een ernstige, soms terminale chronische ziekte.
Read More

PO Raad notitieboekjes

by x-hoogte· november 20, 2017· in · 0 comments

PO-Raad Valentijnsmailing

by x-hoogte· juni 13, 2016· in · 0 comments
  PO-Raad Valentijnsmailing Wij zijn u niet vergeten. vergeet u ons niet? Om deze belangrijke boodschap niet te vergeten hebben wij voor u een zakje vergeet-mij-nietjes als natuurlijke reminder bijgesloten.
Read More

Flyfair poster

by x-hoogte· juni 06, 2016· in · 0 comments
  Flyfair Poster   Poster voor de Flyfair op 28 - 29 mei bij Forelvijvers de Berenkuil. Illustratie Ad Swier / Ontwerp Hyppo Wanders
Read More

PO-Raad servetten

by x-hoogte· december 07, 2015· in · 0 comments

Herbalife

by x-hoogte· december 07, 2015· in · 0 comments
Herbalife Advertenties   Zorg goed voor jezelfAdvertenties in Libelle en Margriet die op vriendelijke manier duidelijk maken hoe af te vallen.
Read More