+31 30 2311799

Lezing Vecthorse

x-hoogte · oktober 22, 2015 · blog · 0 comments

Aanstaande donderdag ben je van harte welkom bij de lezing van Daniël en Willeke Thomassen van het bedrijf Vecthorse.

Vernieuwing. Ontwikkeling. Ontdekking. Het kan overweldigend zijn wanneer je niet weet wat komen gaat. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar de cultuur van morgen. Zo helpen Willeke en Daniël organisaties om daarop voorbereid te zijn, zodat zij niet gedwongen zijn te reageren op wat komen gaat. Ze zullen initiatief kunnen nemen, omdat zij de cultuur van morgen zullen kènnen. Vecthorse biedt een aantal routes om tot dat punt te komen. We bespreken thema’s die mensen in de toekomende tijd bezig zullen houden en wij laten zien waaròm die thema’s leven bij het publiek. We tonen hoe een trend ingezet kan worden om bepaalde doelen te behalen. Tijdens deze lezing zal Vecthorse een blik geven op het thema ‘Toe-eigenen en loslaten’.
Aan ! de hand van video en beeld wordt getoond hoe het idee van eigenaarschap verandert, en welke kansen dit biedt. Er worden handvatten gegeven waar iedere student, professional of organisatie zijn voordeel mee kan doen in een veranderende markt.

De lezing begint om 17.00 uur en duurt tot 18.30. In de collegezaal van het Grafisch Lyceum Utrecht, Vondellaan 178, Utrecht. Je bent, samen met de collega’s, cursisten, vrienden en familie, van harte welkom.

Sorry, the comment form is closed at this time.